SAMSUN / CANİK - Fatih Temiz ilkokulu

Nis

Okulumuz ingilizce öğretmeni Ali Akdere; Türkiye, Yunanistan, İspanya ve İtalya'dan ortakları bulunan Enjoy with Curriculum eTwinning projesini yürütmektedir.

SAYGI DEĞER VELİLERİMİZ

Okul Aile Birliğinin 10. maddesine göre Okul Aile Birliğini kurmak kurul üyelerini belirlemek, okul ve eğitim öğretim ile ilgili diğer konuları görüşmek üzere 30/10/2023 pazartesi günü saat 13.30'da okulumuz konferans salonunda OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL toplantısı yapılacaktır.

Katılmanızı önemle rica ederiz.

Melek KAHRAMAN                                                                              Evren YENER

Okul Aile Birliği Başkanı                                                                      Okul Müdürü

Haz

SAYGI DEĞER VELİLERİMİZ

Katılmanızı önemle rica ederiz.

May

Okulumuz öğretmeni Filiz ÜNAL 3-H Sınıfı My Climate My Future projesinin sonuna geldi.Ogrencilerimize projeye etkin katılımlarından dolayı sertifikalarını verdik.

May

Okulumuz öğretmenleri 1/C Sınıf öğretmeni Yeliz TUNCER,1/D sınıf öğretmeni Sevda ÖZTÜRK ve 2/İ  sınıf öğretmeni Hümeyra ATLI ,Azerbaycan ortaklığı ile kurulmuş olan "Team of Values"-"Değerler Takımı" uluslararası e Twinning projesinde yer almaktadır. Samsun'dan 3 okul Azerbaycan'dan 2 okul  olmak üzere 5 okul ve 10 öğretmen ve öğrenciler projeye katkı sağlamaktadır.

Projemizin amacı öğrencilerimizde sağlıklı ve dengeli bir kişilik oluşturup, iyi bir insan, iyi bir vatandaş olarak gerekli davranış bilgi ve beceriyi kazandırmaktır.

Nis

3-H Sınıfı My Climate My Future projesi kapsamında okul bahçesine fidan diktiler.

Nis

3-H Sınıfı My Climate My Future projesi kapsamında, Atık pil kampanyası başlattı.El ilanlari hazırladılar  ve  bilgilendirme yaptılar.Geri dönüşüme katkıda bulunmaya devam ediyoruz.

Atık malzemeleri değerlendirmek için kukla ve oyuncaklar yaparak eğlendiler.Atik malzemeleri değerlendirmeyi öğrendiler.

Haz

Uluslararası Okuma Becerilerinde Gelişim Araştırması (PIRLS) 2021 sınavını gerçekleştirdik. 4-B ve 4-E sınıfı öğrencilerine uygulanan sınavda  emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.